20 Ocak 2014 Pazartesi

Evini Özleyen Minik, Bugünlerde...

 Eşimin yurt dışı seyehatinden dolayı, analı kızlı kapağı anneannenin evine attık. Her ne kadar Alaz'ın etrafında anneannesi ve dedesi dört dönse de bizimkini memnun etmek hiç de kolay olmadı. Üstüne bir de diş çıkarma tantanası da eklenince iyice keyfi kaçtı. Zamanla ortama alışsa da arada huysuzluk yapmaya devam etti. Ta ki eve gelene kadar.


 Son bir kaç aydır ne zaman evden uzaklaşsak Alaz bu durumdan rahatsız olmaya başladı. Ama yine de onun başka yerlerde uyuyabilmesi ve uyum sağlaması için olabildiğince kısıtlamamaya çalışıyorum.


 Umarım zamanla uyum sağlamayı öğrenir.


Bunun dışında evde ki tehlikeli işleri anneanne evinde yapmaya çalışmaktan çekinmedi. Televizyona ulaşmak, prizlere parmak sokmaya çalışmak, örtüleri çekmek ve kabloları kemirmeyi denemek huylarından vazgeçmedi. Hâl böyle olunca peşinde koşturup durduk. O da işe yaramayınca evde ki gibi önüne barikatlar kurduk.


 Eşim seyahatten döndükten sonra bir Anneanne ziyaretinin sonuna geldik ve evimize geldik. Eve gelir gelmez de yatağını özleyen minik kızım kesintisiz uyuyup yatağının tadını çıkardı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder