4 Şubat 2014 Salı

İnstagram'a Yansıyanlar, Bugünlerde...


1 - Son zamanlarda yazdığım etnik modası postundan ötürü sanırım, etrafımda gördüğüm etnik detaylar dikkatimi çekmeye başladı. Bu tarz şeyleri fotoğraflayıp ilham olması açısından genelde saklamayı tercih ediyorum.


2 - Alaz'ın bir süredir devam eden taklit etme huyu tüm hızıyla devam ediyor. Binbir türlü çaba ile koltuklara çıkıp oturma aksiyonuna, benim not defterime benden özenip bir şeyler karalamaya başlaması eklendi. Bu karede anlık arkamı döndüğümde, defteri alması ile çizmeye başlaması bir oldu. :)

3 - Geçen hafta anneanne ve dede ziyaretinden sonra, bu hafta da babaanne ve diğer dede ziyaretini gerçekleştirdik. Tabiki yine oyunlar, eglenceler ve etrafı keşfetme isteği... Hava soğuk olur, kar yağar, yollar kapanır gibi şeyler düşünüp evham yaptığım için Alaz'ın bavulunu doldurdukça doldurdum. Sonuçta hiç giymediği yarı kıyafetle geri döndük. Her ne kadar her seferinde abartmayacağım desem de bu konuda abartmaya devam ediyorum sanırım.

4 - Alaz'da kendi başına bir şeyler yapma isteği oluştu. Kendi kendine bir şeyler yemek, saçını taramak, mendille masasını silmek bunlardan bazıları. Sanırım çok sancılı "terrible two" dönemi yaşayacağız. Hadi Hayırlısı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder